GDPR jsme zvládli

Tak jako většině podnikatelů, ani nám se nevyhnula administrativa ohledně nejnovější směrnice na ochranu osobních údajů GDPR. Vše jsme zvládli připravit a abyste měli jasno, co a jak zpracováváme, můžete si přečíst níže uvedené Zásady.

Zásady zpracování osobních údajů

V souvislosti s poskytováním služeb, zakázkovou výrobou a prodejem zboží může společnost ELTISK s.r.o., IČO 26276402, se sídlem Mariánské nám. 63, Uherský Brod (dále „společnost ELTISK") zpracovávat některé osobní údaje zákazníků, zájemců o služby a zboží, návštěvníků prodejny společnosti ELTISK a návštěvníků internetových stránek provozovaných společností ELTISK (dále „zákazník").

Společnost ELTISK zpracovává tyto osobní údaje:

Z důvodu zákonné povinnosti pro vystavování a evidenci daňových dokladů potřebuje společnost ELTISK fakturační údaje zákazníka (jméno, příjmení, adresa, v některých případech čísla předložených identifikačních dokladů a jejich kopie se začerněním údajů, které nejsou potřeba pro identifikaci). Tyto údaje jsou zpracovávány po dobu 10 let.

Z důvodu plnění objednávky služeb nebo výroby zpracovává společnost ELTISK údaje potřebné pro její realizaci (záleží na konkrétní objednávce) a údaje o zákazníkovi (jméno, příjmení, e-mail, adresa, telefon, bankovní spojení, podpis) a údaje o komunikaci mezi společností ELTISK a zákazníkem. Tyto údaje jsou zpracovávány po dobu 2 let.

Z důvodu opakované výroby objednávek zpracovává společnost ELTISK údaje potřebné pro její realizaci (záleží na konkrétní objednávce). Tyto údaje jsou zpracovávány po dobu 10 let.

Z důvodu ochrany oprávněných zájmů společnosti ELTISK má společnost ELTISK ve své prodejně instalován kamerový systém. Prostory, kde jsou kamery umístěny, jsou označeny upozorněním. Kamerové záznamy jsou uchovávány po dobu 3 dnů.

Pro účely zasílání obchodních sdělení zpracovává společnost ELTISK na základě § 7 odst. 3 Zákona č. 480/2004 Sb. údaje objednaného produktu (záleží na konkrétní objednávce) a údaje o zákazníkovi (jméno, příjmení, e-mail, adresa, telefon). Tyto údaje jsou zpracovávány po dobu 5 let od nákupu nebo posledního přihlášení do webového účtu. Zasílání obchodních sdělení lze kdykoliv odhlásit následujícími způsoby 

- prostřednictvím emailu na emailovou adresu: obchod@eltisk.cz, 

- prostřednictvím dopisu zaslaného na adresu: ELTISK s.r.o., Mariánské nám. 63, 688 01 Uherský Brod, 

- prostřednictvím odhlašovacího linku umístěného na konci každého emailu s obchodními informacemi zaslaného společností ELTISK.

Pro optimalizaci internetových stránek zpracovává společnost ELTISK osobní údaje technického charakteru (IP adresa, typ prohlížeče, typ operačního systému). Tyto údaje se zpracovávají po dobu 1 měsíce.

Zpracování osobních údajů pro společnost ELTISK provádějí zaměstnanci, kteří jsou vázáni mlčenlivostí a proškoleni v oblasti bezpečnosti zpracování osobních údajů. Pro zajištění některých zpracovatelských operací, které nemůže společnost ELTISK zajistit vlastními silami, využívá služeb a aplikací zpracovatelů 

Facebook Ireland Ltd. - aplikace Facebook pixel, 

Google LLC - aplikace Google Analytics, 

Smartsupp.com, s.r.o. - webová aplikace pro chat se zákazníky, 

Geis Parcel CZ s.r.o. - přepravní služba, 

Česká pošta, s.p. - přepravní služba, 

B-Payment s.r.o. - platební brána při platbě platební kartou, provoz platebního terminálu,

SmartSelling a.s. - aplikace pro zasílání obchodních sdělení, 

UB ALUmat s.r.o. - vedení účetnictví.

Se všemi zpracovateli má společnost ELTISK uzavřeny řádné zpracovatelské smlouvy.

Podle zákona o ochraně osobních údajů má zákazník právo požadovat po společnosti ELTISK informaci, které osobní údaje zpracovává, požadovat po společnosti ELTISK vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů, vyžádat si u společnosti ELTISK přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, požadovat po společnosti ELTISK výmaz těchto osobních údajů, v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na společnost ELTISK nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Tyto zásady informují o zpracování osobních údajů v souladu s nařízením (EU) 2016/679, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a jsou platné od 25.5.2018. 

TIP NA SUPER DÁREK

speciální nabídka:

Parker Jotter Stainless Steel

je sada kuličková a mechanická tužka 0,5 mm v dárkové krabičče Cosmo Box

  • oceňováno pro kvalitu a spolehlivost 
  • nadčasový elegantní design 
  • pohodlné držení 
  • ušlechtilá nerezová ocel s pochromovanými doplňky 

Cena do vyprodání zásob je Kč 650,- včetně DPH!!

akce-2015-10-parker-small.jpg